Bellicon Clinic

In het jubileumjaar organiseert SportDrenthe activiteiten die iets te maken hebben met het getal 50 en sport en bewegen.

We bieden daarom verschillende clinics aan die we allemaal 50 keer willen inzetten in Drenthe. Lijkt het je leuk om tijdens een schoolproject of met een feestje lekker actief bezig te zijn? Kijk dan eens naar onze MTB clinic of Klas of Wielen. Wilt u wel eens ervaren hoe het is om in een trampoline uw balans te bewaren en te ontdekken hoe fijn een uurtje sporten kan zijn? Informeer eens naar de mogelijkheden van de Bellicon clinic.

Meer informatie

Bellicon Trampoline Clinic

Neem een stuk of wat kleine trampolines en een aantal enthousiastelingen, breng die twee samen en dan heb je goed geveerd plezier. Het is niet alleen heel erg leuk om te doen, maar ook nog eens heel goed voor je spieren, je balans en geest. Door de lage belasting op spieren en gewrichten is het ook uitermate geschikt voor senioren.

In deze clinic wordt u begeleid door een ervaren docent die exact weet welke mogelijkheden de trampoline voor u heeft en vooral ook hoe u de trampoline in kunt zetten om te bewegen en in balans te blijven. De deelnemers die hebben kennis gemaakt met deze manier van sporten zijn verbaasd over de hoeveelheid energie die het kost, alle deelnemers kunnen makkelijk meekomen en geven aan dat het een hele fijne manier van bewegen is,

Vraag direct een Bellicon Trampoline clinic aan door het formulier hieronder in te vullen

Bellicon Clinic aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een Bellicon trampoline Clinic en/of meer informatie


Klas op Wielen
MTB Clinic

50 jaar SportDrenthe