Het is al een paar maand een drukte van belang bij SportDrenthe. Naast onze dagelijks werkzaamheden wordt namelijk hard gewerkt aan een groots en spetterend indoor festival. Een dag bomvol met indrukwekkende acts, entertainment, muziek en uiteraard een overvloed aan sportieve activiteiten voor jong en oud!

Afgelopen tijd hebben de wij met verschillende partijen om de tafel gezeten om te kijken of ze iets kunnen gaan betekenen voor het mooiste gratis festival van Drenthe. Onder andere Nijha Sport en Spellen vinden we terug op de festivalvloer. Zij nemen niet alleen fantastische spelmaterialen mee, maar ook professionele docenten voor o.a. Freerunning en Slacklining. Wat gegarandeerd spectaculaire workshops gaat opleveren.

Maar we hebben natuurlijk nog veel meer in petto. Zo zijn ook de Eredivisie-spelers van FC Emmen van de partij en staan voor jou klaar met tips en tricks. Liever een potje gamen? eSporter Luuk Jans van FC Emmen daagt je uit in een heuse FIFA-Challenge.

Wil jij ook komen op dit te gekke gratis festival? Dat kan! Kom vrijdag 16 november 2018 naar de Expo in Assen en kijk je ogen uit!