Een tikkie voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Steun!

Meedoen = Meer kansen

Jubileumactie

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Voor kinderen waar thuis te weinig geld is om te sporten, op muziekles te gaan, of aan streetdance, schilderen of theater te doen, is het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Zij betalen voor kinderen en jongeren de contributie / het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument. Zo kan ieder kind meedoen! 

SportDrenthe vindt het belangrijk dat ieder kind mee kan doen. In ons jubileumjaar willen we met de actie ‘Een tikkie voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur’ 50 kinderen helpen.
Steun ons en het Jeugdfonds Sport & Cultuur en doneer.

Er is een intermediair nodig om de aanvraag te doen. Bijvoorbeeld de leerkracht, buurtsportcoach, cultuurcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener, vrijwilliger van de Stichting Leergeld of het sociaal wijkteam. Als de aanvraag ingediend is, kan het kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. De contributie of het lesgeld wordt direct betaald aan de club of instelling waar het kind op les gaat.

Met jouw steun kunnen nog meer kinderen meedoen!
SportDrenthe stort aan het einde van het jubileumjaar het volledige bedrag van deze actie naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Doneer direct

SportDrenthe 50 jaar