Speel de quiz in jullie eigen clubhuis

Meer informatie

Wil je meer informatie over de actie of heb je een vraag?

Mail ons

Test je kennis over de sport in Drenthe met 50 vragen

In het kader van ons jubileum hebben we een quiz gemaakt over sport in Drenthe. In 5 rondes van 10 vragen worden de deelnemers getest op hun kennis van de Drentse sport. Speel met je eigen team, in de kantine met vrijwilligers, tijdens een feestavond of gewoon voor de lol.

De quiz is geschikt gemaakt om te spelen met groepen tegen elkaar of individueel. Op papier, met een PowerPoint of real time via de smartphone.

Speluitleg – Kahoot

Met de app Kahoot kan iedereen meespelen via de eigen smartphone.

Als quizmaster plak je de link in je browser en open je de quiz. De link is: https://create.kahoot.it/share/sportdrenthe-50-jaar/10876f3a-a865-4319-b495-3921308e8c38. Klik hier voor de antwoorden en vragen in pdf.

Je kunt direct spelen, of eerst zelf een account aanmaken in Kahoot.

Klik op onderstaande button om direct naar de quiz te gaan.

Naar de quiz
Antwoorden Jubileum Quiz in pdf

Speluitleg Powerpoint en Papier

In PowerPoint is een presentatie gemaakt met alle vragen. Deze kan getoond worden op groot scherm. Mail ons om de Powerpoint aan te vragen.

Of je kunt de pdf gebruiken als quizmaster, of uitprinten en aan ieder team geven.

Geef ieder team, of iedere individuele speler een antwoordformulier en neem deze na iedere ronde in. De quizmaster zal dan de punten moeten tellen om de winnaar te bepalen. Uiteraard kun je zelf variëren in spelregels.

Klik op onderstaande buttons om het volledige pakket te downloaden: pdf met de vragen, pdf met antwoorden en pdf met een leeg antwoordformulier.

De Jubileum Quiz-vragen in pdf
Antwoorden Quiz
Antwoordformulieren leeg

Doe mee!