MTB-Clinic

In het jubileumjaar organiseert SportDrenthe activiteiten die iets te maken hebben met het getal 50 en sport en bewegen.

We bieden daarom verschillende clinics aan die we allemaal 50 keer willen inzetten in Drenthe. Lijkt het je leuk om tijdens een schoolproject of met een feestje lekker actief bezig te zijn? Kijk dan eens naar onze MTB clinic of Klas of Wielen. Wilt u wel eens ervaren hoe het is om in een trampoline uw balans te bewaren en te ontdekken hoe fijn een uurtje sporten kan zijn? Informeer eens naar de mogelijkheden van de Bellicon clinic.

Meer informatie

MTB Clinic – Tour de Fun bus

De Tour de Fun is een sportieve buitenactiviteit die de jeugd kennis laat maken met de wielersport. Kinderen ervaren hoe leuk fietsen eigenlijk is en worden gestimuleerd om de fiets te gebruiken als dagelijks vervoermiddel. Doel van het programma is het leveren van een positieve bijdrage aan een gezond(er) beweegpatroon van de jeugd.

In de Tour de Fun bus staan 25 mountainbikes, incl. helmen en veiligheidshesje en de bus rijdt door heel Drenthe. Kinderen krijgen een clinic van een ervaren instructeur. Tijdens de clinic worden de beginselen van mountainbiken bijgebracht. Naast balans wordt aandacht besteed aan stuurtechniek. Natuurlijk staat plezier in het fietsen altijd voorop en worden de oefeningen in leuke uitdagende vormen aangeboden! Een clinic duurt ongeveer een uur en de inhoud is afhankelijk van de locatie. In overleg kan de Tour de Fun bus op maat worden ingezet tijdens een evenement, kinderfeestje, schoolsportdag of wijkfeest.

Vraag direct eenMTB-clinic aan door het formulier hieronder in te vullen

MTB Clinic aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van een MTB Clinic en/of meer informatie


Klas op Wielen
Bellicon Clinic

50 jaar SportDrenthe